Over Houtenbril.nl

Houtenbril.nl is een nieuw bedrijf en opereert sinds dit jaar. Wij leveren handgemaakte houten brillen, voornamelijk zonnebrillen en houten horloges. Wij hebben een uniek assortiment bestaande houten producten. BurnWoods is het merk wat het meeste tegenkomt in ons assortiment. De producten van BurnWoods worden vervaadigd uit de beste houtensoorten wereldwijd.  Wij staan dus voor goede kwaliteit producten met een natuurlijke uitstraling.

Wij streven er na om iedereen in hun behoefte te voorzien en gaan daarom mee met de laatste trends en bieden altijd unieke producten. Wij kijken naar nieuwe ontwikkelingen op de markt in zowel binnen- en buitenland. Naast dit, hebben wij een groot netwerk in groothandels en fabrikanten van houten mode-accessoires waardoor wij snel ons assortiment kunnen aanvullen, zowel voor kleine afnames en grote afnames.

Makkelijk en betrouwbaar

Bent u op zoek naar een uniek houten product, dan zit u bij Houtenbril.nl goed. U kunt gemakkelijk naar houten brillen en houten horloges zoeken aan de bovenkant van onze website. De meeste producten zijn unisex (tenzij anders vermeld) . De kleur van de producten kunnen lichtelijk afwijken van de productfoto's.

Bestelling

U kunt veilig bestellen bij Houtenbril.nl. Zodra u uw product wilt bestellen komt u in een beveiligdigde omgeving van onze betaalprovider en kunt u makkelijk betalen via iDEAL, Mister Cash, Sofort, Visa/Mastercard of Paypal.

Service

Bij Houtenbril.nl kunt u rekenen op een uitstekende en betrouwbare service! Alle bestellingen worden zorgvuldig verpakt, waardoor de kans op transportschade minimaal is. Neem gerust contact op voor eventuele vragen. Zie wat bestaande klanten van ons vinden (klik op de Webwinkel Keur foto).

Webwinkel Keur

Kijk voor de voorwaarden bij de "Algemene voorwaarden" hier beneden onder het kopje service.

 

Wij wensen u veel shop plezier!

© 2012 - 2018 Houtenbril.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel